Ταλιμπαν - H Proelash Twn Talimpan Sto Afganistan Anhsyxei Th Dysh Liberal Gr

Ταλιμπαν - H Proelash Twn Talimpan Sto Afganistan Anhsyxei Th Dysh Liberal Gr. Επειγόντως μεταφορά προσωπικού δυτικών πρεσβειών εκτός χώρας. Θέμα των δικαστηρίων οι εκτελέσεις και οι λιθοβολισμοί. Το γύρο των social media κάνει το βίντεο από τη στιγμή που ταλιμπάν στο αφγανιστάν εισβάλλουν στη βίλα του στρατηγού ρασίντ ντόστομ, την ώρα που οι μάχες μαίνονται στη χώρα. Στα χέρια των ταλιμπάν βρίσκεται πλέον το αφγανιστάν με τους διπλωμάτες των δυτικών χωρών να αποχωρούν τρομοκρατημένοι από τη χώρα, την ίδια ώρα που οι ταλιμπάν συνεχίζουν να. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως πήραν την πόλη.

Μέσα σε λιγότερες από δέκα μέρες, οι ταλιμπάν έχουν πάρει τον έλεγχο του μεγαλύτερου μέρους του αφγανιστάν και πλέον οδεύουν να φθάσουν προ. Στα προάστια της καμπούλ οι εξτρεμιστές ισλαμιστές που έχουν πάρει τον έλεγχο του μεγαλύτερου μέρους της αφγανιστάν. Έτσι κερδίζουν τον σεβασμό και την υποστήριξη των αφγανών. Οι ταλιμπάν βρίσκονται μία ανάσα από την πρωτεύουσα καμπούλ, οι κυβερνητικές δυνάμεις υποχωρούν και η χώρα βρίσκεται στα πρόθυρα εμφυλίου. Έγκριση τρίτης δόσης εμβολίων σε άτομα με ασθενές ανοσοποιητικό σύστημα.

Eev1wgpbalbpm
Eev1wgpbalbpm from www.skai.gr
Όπως ήταν αναμενόμενο, μιας και υπό τον έλεγχό τους βρίσκονται πλέον όλες οι μεγάλες πόλεις του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν άρχισαν να εισέρχονται στην καμπούλ, την οποία έχουν περικυκλώσει από. Στα προάστια της καμπούλ οι εξτρεμιστές ισλαμιστές που έχουν πάρει τον έλεγχο του μεγαλύτερου μέρους της αφγανιστάν. «οι μαχητές των ταλιμπάν βρίσκονται σε αναμονή σε όλες τις εισόδους της καμπούλ μέχρι να επιτευχθεί συμφωνία για μια ειρηνική και ικανοποιητική μετάβαση της εξουσίας», είπε ο ζαμπιχουλάχ. Διάλογο με τους ταλιμπάν θέλει ο ερντογάν. Στα χέρια των ταλιμπάν βρίσκεται πλέον το αφγανιστάν με τους διπλωμάτες των δυτικών χωρών να αποχωρούν τρομοκρατημένοι από τη χώρα, την ίδια ώρα που οι ταλιμπάν συνεχίζουν να. Όπως ισχυρίζεται «οι ταλιμπάν ανοίγουν τις φυλακές και απελευθερώνουν αθώους που κρατούνταν από καθεστώς της καμπούλ. Το πιο αναπάντεχο τηλεφώνημα στο κινητό της δέχθηκε δημοσιογράφος του bbc, όταν έμαθε στον τηλεοπτικό «αέρα» ότι της τηλεφωνεί ένας εκπρόσωπος των ταλιμπάν. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη.

Οι ταλιμπάν κατέλαβαν και την πόλη χεράτ.

Μετά την κανταχάρ οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν ότι κατέλαβαν και τη λασκάρ γκα, η οποία εκκενώθηκε. Οι ταλιμπάν βρίσκονται μία ανάσα από την πρωτεύουσα καμπούλ, οι κυβερνητικές δυνάμεις υποχωρούν και η χώρα βρίσκεται στα πρόθυρα εμφυλίου. Όπως ήταν αναμενόμενο, μιας και υπό τον έλεγχό τους βρίσκονται πλέον όλες οι μεγάλες πόλεις του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν άρχισαν να εισέρχονται στην καμπούλ, την οποία έχουν περικυκλώσει από. Στα προάστια της καμπούλ οι εξτρεμιστές ισλαμιστές που έχουν πάρει τον έλεγχο του μεγαλύτερου μέρους της αφγανιστάν. Δείτε τα πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων μέσα από το gazzetta.gr! Παρελθόν η κυβέρνηση του αφγανιστάν. Εκπρόσωπος των ταλιμπάν λέει πως θα σεβαστούν τα δικαιώματα των γυναικών, οι οποίες θα έχουν πρόσβαση στην εκπαίδευση και στην εργασία! Οι ταλιμπάν θα μπορούν να καταλάβουν την καμπούλ μέσα στους επόμενους τρεις μήνες σύμφωνα με τις αμερικανικές εκτιμήσεις, οι ταλιμπάν θα χρειαστούν 30 με 60 ημέρες για να σφίξουν τον κλοιό. Έτσι κερδίζουν τον σεβασμό και την υποστήριξη των αφγανών. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα το πρωί την στρατηγικής σημασίας πόλη τζαλαλάμπαντ, στο την ώρα που μαίνονται οι μάχες, ήρθε στη δημοσιότητα βίντεο με τους ταλιμπάν να εισβάλουν στη. Διάλογο με τους ταλιμπάν θέλει ο ερντογάν. Φονικές πλημμύρες σε τουρκία και βόρεια κορέα. Έγκριση τρίτης δόσης εμβολίων σε άτομα με ασθενές ανοσοποιητικό σύστημα.

Πυρετώδεις διαβουλεύσεις για ειρηνική μεταβίβαση εξουσίας στους ταλιμπάν. Δείτε τα πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων μέσα από το gazzetta.gr! Όπως ήταν αναμενόμενο, μιας και υπό τον έλεγχό τους βρίσκονται πλέον όλες οι μεγάλες πόλεις του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν άρχισαν να εισέρχονται στην καμπούλ, την οποία έχουν περικυκλώσει από. Μετά την κανταχάρ οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν ότι κατέλαβαν και τη λασκάρ γκα, η οποία εκκενώθηκε. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη.

Poios Einai O Neos Arxhgos Twn Talimpan Sto Afganistan Newsbeast
Poios Einai O Neos Arxhgos Twn Talimpan Sto Afganistan Newsbeast from www.newsbeast.gr
Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού. Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις πλευρές, ανακοίνωσε το αφγανικό υπουργείο εσωτερικών, καθώς το προσωπικό από τις ηπα και την. Μέσα σε λιγότερες από δέκα μέρες, οι ταλιμπάν έχουν πάρει τον έλεγχο του μεγαλύτερου μέρους του αφγανιστάν και πλέον οδεύουν να φθάσουν προ. Στα χέρια των ταλιμπάν βρίσκεται πλέον το αφγανιστάν με τους διπλωμάτες των δυτικών χωρών να αποχωρούν τρομοκρατημένοι από τη χώρα, την ίδια ώρα που οι ταλιμπάν συνεχίζουν να. Μετά την κανταχάρ οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν ότι κατέλαβαν και τη λασκάρ γκα, η οποία εκκενώθηκε. Πυρετώδεις διαβουλεύσεις για ειρηνική μεταβίβαση εξουσίας στους ταλιμπάν. Παρελθόν η κυβέρνηση του αφγανιστάν. Θέμα των δικαστηρίων οι εκτελέσεις και οι λιθοβολισμοί.

Διάλογο με τους ταλιμπάν θέλει ο ερντογάν.

Όπως ισχυρίζεται «οι ταλιμπάν ανοίγουν τις φυλακές και απελευθερώνουν αθώους που κρατούνταν από καθεστώς της καμπούλ. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως πήραν την πόλη. Διάλογο με τους ταλιμπάν θέλει ο ερντογάν. Το πιο αναπάντεχο τηλεφώνημα στο κινητό της δέχθηκε δημοσιογράφος του bbc, όταν έμαθε στον τηλεοπτικό «αέρα» ότι της τηλεφωνεί ένας εκπρόσωπος των ταλιμπάν. Έγκριση τρίτης δόσης εμβολίων σε άτομα με ασθενές ανοσοποιητικό σύστημα. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού. Οι ταλιμπάν έφτασαν έως και το κέντρο της καμπούλ, όπου νωρίτερα ακούγονταν εκρήξεις στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας και πυροβολισμοί γύρω από το προεδρικό μέγαρο. Μέσα σε λιγότερες από δέκα μέρες, οι ταλιμπάν έχουν πάρει τον έλεγχο του μεγαλύτερου μέρους του αφγανιστάν και πλέον οδεύουν να φθάσουν προ. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα τη λασκάρ γκα, την πρωτεύουσα της επαρχίας χελμάντ, στο νότιο αφγανιστάν, αφού επέτρεψαν οι δυνάμεις του στρατού, πολιτικοί Στα προάστια της καμπούλ οι εξτρεμιστές ισλαμιστές που έχουν πάρει τον έλεγχο του μεγαλύτερου μέρους της αφγανιστάν. Όπως ήταν αναμενόμενο, μιας και υπό τον έλεγχό τους βρίσκονται πλέον όλες οι μεγάλες πόλεις του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν άρχισαν να εισέρχονται στην καμπούλ, την οποία έχουν περικυκλώσει από. Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις πλευρές, ανακοίνωσε σήμερα το αφγανικό υπουργείο εσωτερικών. Το γύρο των social media κάνει το βίντεο από τη στιγμή που ταλιμπάν στο αφγανιστάν εισβάλλουν στη βίλα του στρατηγού ρασίντ ντόστομ, την ώρα που οι μάχες μαίνονται στη χώρα.

Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις πλευρές, ανακοίνωσε το αφγανικό υπουργείο εσωτερικών, καθώς το προσωπικό από τις ηπα και την. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού. Στα προάστια της καμπούλ οι εξτρεμιστές ισλαμιστές που έχουν πάρει τον έλεγχο του μεγαλύτερου μέρους της αφγανιστάν. Φονικές πλημμύρες σε τουρκία και βόρεια κορέα. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα τη λασκάρ γκα, την πρωτεύουσα της επαρχίας χελμάντ, στο νότιο αφγανιστάν, αφού επέτρεψαν οι δυνάμεις του στρατού, πολιτικοί

Eepaegkeppkdvm
Eepaegkeppkdvm from www.bankingnews.gr
Διάλογο με τους ταλιμπάν θέλει ο ερντογάν. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα τη λασκάρ γκα, την πρωτεύουσα της επαρχίας χελμάντ, στο νότιο αφγανιστάν, αφού επέτρεψαν οι δυνάμεις του στρατού, πολιτικοί Έγκριση τρίτης δόσης εμβολίων σε άτομα με ασθενές ανοσοποιητικό σύστημα. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού. Μέσα σε λιγότερες από δέκα μέρες, οι ταλιμπάν έχουν πάρει τον έλεγχο του μεγαλύτερου μέρους του αφγανιστάν και πλέον οδεύουν να φθάσουν προ. Οι ταλιμπάν θα μπορούν να καταλάβουν την καμπούλ μέσα στους επόμενους τρεις μήνες σύμφωνα με τις αμερικανικές εκτιμήσεις, οι ταλιμπάν θα χρειαστούν 30 με 60 ημέρες για να σφίξουν τον κλοιό. Όπως ήταν αναμενόμενο, μιας και υπό τον έλεγχό τους βρίσκονται πλέον όλες οι μεγάλες πόλεις του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν άρχισαν να εισέρχονται στην καμπούλ, την οποία έχουν περικυκλώσει από. Μετά την κανταχάρ οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν ότι κατέλαβαν και τη λασκάρ γκα, η οποία εκκενώθηκε.

Όπως ισχυρίζεται «οι ταλιμπάν ανοίγουν τις φυλακές και απελευθερώνουν αθώους που κρατούνταν από καθεστώς της καμπούλ.

Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως πήραν την πόλη. Διάλογο με τους ταλιμπάν θέλει ο ερντογάν. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού. Μέσα σε λιγότερες από δέκα μέρες, οι ταλιμπάν έχουν πάρει τον έλεγχο του μεγαλύτερου μέρους του αφγανιστάν και πλέον οδεύουν να φθάσουν προ. Έτσι κερδίζουν τον σεβασμό και την υποστήριξη των αφγανών. Το γύρο των social media κάνει το βίντεο από τη στιγμή που ταλιμπάν στο αφγανιστάν εισβάλλουν στη βίλα του στρατηγού ρασίντ ντόστομ, την ώρα που οι μάχες μαίνονται στη χώρα. Φονικές πλημμύρες σε τουρκία και βόρεια κορέα. Στα χέρια των ταλιμπάν βρίσκεται πλέον το αφγανιστάν με τους διπλωμάτες των δυτικών χωρών να αποχωρούν τρομοκρατημένοι από τη χώρα, την ίδια ώρα που οι ταλιμπάν συνεχίζουν να. Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις πλευρές, ανακοίνωσε σήμερα το αφγανικό υπουργείο εσωτερικών. Θέμα των δικαστηρίων οι εκτελέσεις και οι λιθοβολισμοί. Όπως ήταν αναμενόμενο, μιας και υπό τον έλεγχό τους βρίσκονται πλέον όλες οι μεγάλες πόλεις του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν άρχισαν να εισέρχονται στην καμπούλ, την οποία έχουν περικυκλώσει από. «οι μαχητές των ταλιμπάν βρίσκονται σε αναμονή σε όλες τις εισόδους της καμπούλ μέχρι να επιτευχθεί συμφωνία για μια ειρηνική και ικανοποιητική μετάβαση της εξουσίας», είπε ο ζαμπιχουλάχ. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη.

0 Response to "Ταλιμπαν - H Proelash Twn Talimpan Sto Afganistan Anhsyxei Th Dysh Liberal Gr"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel